Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
ARGOS vzw, Centrum voor kunst en media
ARGOS is een centrum voor hedendaagse audiovisuele kunst met een collectie die om en bij de 5 000 kunstenaarsfilms en -video’s omvat, geproduceerd vanaf de jaren ‘60 tot op heden. Momenteel is ARGOS het enige referentiepunt binnen België voor deze vorm van artistieke expressie. Intern combineert het kunstencentrum meerdere functies: tentoonstellings- en screeningsruimte, mediatheek, distributiecentrum, productie(studio), alsook de archivering van de kunstwerken op pellicule en video. Als voormalig industrieel pakhuis beschikt ARGOS over twee grote ruimtes waarin jaarlijks verscheidene tentoonstellingen worden georganiseerd.

Functie
Zin om wat tijd door te brengen binnen de muren van ARGOS en deel uit te maken van de dagdagelijkse organisatie en het leven in ons centrum? Kom dan ons topteam van vrijwilligers vervoegen!

ARGOS is op zoek naar:
- gemotiveerde vrijwilligers voor het onthaal en de bar tijdens tentoonstellingsperiodes.

Meer gedetailleerde informatie:

- Onthaal: aan- en uitzetten van de tentoonstellingen, verkoop van toegangstickets en boeken uit onze ARGOS Bookshop, bediening aan de bar, ontvangen van bezoekers en inlichtingen verstrekken.
Profiel
- Tweetalig zijn (NL/FR) of Nederlandstalig met een goede mondelinge kennis van het Frans.
- Gemotiveerd zijn, sociaal vaardig, en jouw taak ernstig nemen.
- Interesse hebben voor hedendaagse kunst, met name film, video, documentaire.
- Beschikbaar zijn vanaf eind januari.

Ervaring aan het onthaal is een pluspunt.

Aanbod
- Vergoeding voor het onthaal: € 34/dag
- Een gemoedelijke omgeving
- Gratis toegang tot alle tentoonstellingen en evenementen bij ARGOS
- Toegang tot ontmoetingsdagen met kunstenaars
- Toegang tot onze mediatheek
Solliciteren
Contactpersoon: Mej. Hajar Lehyan
Reageren voor: 08/02/2018

Via mail naar hajar@argosarts.org aan Mej. Hajar Lehyan. Een motivatiebrief is niet noodzakelijk, maar stel jezelf gerust even kort voor in je mail zodat we je alvast wat beter kunnen leren kennen! Gelieve duidelijk de functietitel “Vrijwilligers voor onthaal” te vermelden in het onderwerp van je mail.